Kampari is luxe kamperen in Friesland

Kampari is kamperen in luxe en genieten van rust, ruimte en veel privacy.
Bij Kampari kiest u voor één van de 10 sfeervolle glamping accommodaties en een ruime kampeerplek. Allemaal verwarmd en met privé sanitair.

Kampari is luxe kamperen in Friesland

Kampari is kamperen in luxe en genieten van rust, ruimte en veel privacy.
Bij Kampari heeft u de keuze uit:

Allemaal verwarmd en met privé sanitair.
3 luxe 3 seasons Tiny Houses

Friesland is mooi in alle seizoenen. Bezoek Kampari in een van de Tiny Houses. (nieuw!).

  • Lyts-Hus is een tiny Tiny House met een heel knusse kidszolder.
  • Ons medium Tiny House het Praathuis heeft 2 slaapkamers.
  • En de XL variant de Bosk heeft 3 aparte slaapkamers.

Onze houten Tiny Houses zijn van alle luxe gemakken voorzien. Echt een gezellig en knusse vakantieplek.

Nummer 1, 2 en 3
Luxe safaritent in de natuur

Kies een van de 5 luxe safaritenten voor een écht kampeergevoel. Alle tenten zijn compleet en luxe ingericht én hebben een heerlijke gaskachel voor een frisse avond. Op de veranda staan comfortabele deckchairs klaar.

De safaritenten hebben elk een eigen thema: Out of Africa is in koloniale stijl, in On the beach waant u zich in een strandhuisje. In familietent Toscane bent u in Italië en de Kraanvogel brengt u naar Azië. De Titanic is uiteraard de grootste.

Nummer 4 t/m 8
Twee ‘Marrakesh’ caravans

Een woon- én een slaapcaravan met overdekte buitenkeuken en verwarmd privé sanitair. Dát is de 1001 nacht setting van de Marrakesh-combi. Ideaal voor gezinnen met behoefte aan veel binnen- en buitenruimte. Deze gepimpte caravans zijn ook geschikt voor het vroege voor- en najaar.

Nummer 9
Tipi tent "Kiowa"

Wilt u écht kamperen dichtbij de natuur en heeft u geen eigen tent? Reserveer dan de Kiowa. Deze tipi tent is gezellig ingericht met dekens, kussens en schapenbont en heeft een heerlijk kacheltje.
Er zijn 5 slaapplaatsen, geschikt voor 2 volwassen en 3 kinderen. Natuurlijk inclusief verwarmd privé sanitair met ruimte voor de bagage, een overdekte buitenkeuken en een gezellige eettafel binnen en buiten.

Nummer 10
Ruime kampeerplek met sanitair

De ruime kampeerplek de Beukenhorst is een groot kampeerveld van 200 m² omringd met bomen en voorzien van verwarmd privé sanitair.
Er is ruimte voor een caravan met een klein tentje of 2 grotere tenten (maximaal 6 personen). Inclusief stroom en gebruik van uw eigen sanitair en een picknicktafel.

Nummer 11

Liflotte Plattegrond Kampari November 2021

  Waarom Kampari?